Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Ziua Porților Deschise
2141
post-template-default,single,single-post,postid-2141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ziua Porților Deschise

Ne pregătim de un eveniment important! Marți, 21 mai 2019, între orele 9-13, va avea loc „Ziua porților deschise” la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” din Tîrgu Mureș, eveniment organizat cu sprijinul fundației Civitas și Asociației ProCats.

Așteptăm participarea elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Generală Nazna/Școala Gimnazială Sâncraiu De Mureș, Școala generală „Emil Drăgan”, Ungheni, Școala Gimnazială Band, Gimnaziul „Nicolae Bălcescu, Tg. Mureș și Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Tg. Mureș, însoțiți de profesorii lor, pentru care avem câteva surprize.

Vrem să le arătăm școala, sălile de clasă, laboratoarele, dar ne-am pregătit și cu câteva ateliere din domeniile: Agricultură, Tehnician veterinar, Științe economice și Industrie alimentară

Astfel elevii vor lua parte la:

  • Lucrări de laborator;
  • Lucrări de plantare şi îngrijire aplicate speciilor floricole;
  • Expoziţie de răsaduri;
  • Cum să îngrijim un animal de companie?
  • Standuri ale firmelor de exerciţiu;
  • Atelier de patiserie cu degustare de produse agro-alimentare.

Tot atunci va avea loc, de la ora 11, o masă rotundă pe tema „Oportunităţi de colaborare între actorii din domeniul agricol”, la care așteptăm reprezentanții unor instituții precum: ISJ Mureș, Direcția Pentru Agricultură, Mureș, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Primăria și Consiliul Județean Mureș, precum și reprezentanți ai firmelor private din domeniu sau foști elevi care au dezvoltat afaceri în domeniu, care vor putea discuta, în Sala Festivă a Colegiului, subiecte interesante ce-i preocupă, din domeniul agriculturii.

Invităm, cu drag, orice instituție interesată, orice părinte curios și, bineînțeles, presa!

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0740-243876 (prof. Kendi-Szakács Huba).