Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Un nou clopoțel – sunetul unui alt început la Colegiul Agricol Traian Săvulescu
861
post-template-default,single,single-post,postid-861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Un nou clopoțel – sunetul unui alt început la Colegiul Agricol Traian Săvulescu

Elevii și dascălii Colegiului Agricol Traian Săvulescu au avut astăzi, 12.09.2016, festivitatea de început de an școlar. Ceremonia a fost una reușită datorită momentelor pline de semnificație și emoție, dar și datorită celor prezenți – domnii directori Dumitru Matei si Viorel Socol, d-na consilier educativ Daniela Marin și un reprezentant al elevilor, eleva Bogățean Andrea din clasa a XII-a Administrație. Ca invitați din partea Poliției Municipiului Tg Mureș a fost dl. Inspector Principal Moșneag Andrei.

S-au prezentat clasele a IX-a și diriginții acestora, dar a avut loc și o festivitate de premiere a elevilor claselor  IX – XI a anului școlar 2015-2016.

Gândurile noastre, ca dascăli se îndreaptă spre elevi, și este în firea noastră dorința de a ne ridica deasupra condiției de moment și de a-i ajuta să-și identifice visul și să nu-l abandoneze.
Prof. Mureșan Gabriela