Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Tabăra Națională de Chimie
1208
post-template-default,single,single-post,postid-1208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Tabăra Națională de Chimie

În perioada 30 august- 06 septembrie 2015, municipiul Tîrgu Mureș a fost gazda Taberei Naționale de Chimie, pentru reprezentanţii loturilor naţionale din fiecare judeţ care au obţinut rezultate deosebite la etapa naţională a Olimpiadei de Chimie și a Concursului de Chimie pentru elevii clasei a VII-a ”Raluca Rîpan”. Activitatatea este cuprinsă în documentul M.Ed.C.S „Calendarul activităţilor de pregătire şi selecţionare a loturilor naţionale pentru participarea la Olimpiadele Internaţionale 2015” cu nr. 26366 la poziţia 16.
La această manifestare au participat 88 elevi din 25 județe ale țării și municipiul București, însoțiți de 23 profesori și 12 profesori lectori care au asigurat pregătirea teoretică pe parcursul desfășurării manifestării. În organizarea și îndrumarea activităților au fost angrenați și profesorii de chimie din județul Mureș.
Elevii proveniți din alte județe și profesorii lor însoțitori au fost cazați la Internatul Colegiului Agricol ”Traian Săvulescu”, unde aceștia au luat și masa pe perioada desfășurării taberei.
Pe lângă cele menționate, în cadrul Colegiului Agricol ”Traian Săvulescu” s-au mai desfășurat și următoarele activități:

Organizarea activităților Comisiei centrale în laboratorul de informatică;

  • Studiul teoretic în 5 săli de clasă, pe nivele de studiu, care au fost amenajate cu laptop, imprimantă, videoproiector, flipchart și consumabile asigurate de ISJ Mureș;
  • Activități de team-building pe terenul de sport, în data de 04.09.2015;
  • Miniolimpiada desfășurată în ziua de 5.09.2015, în 3 săli de clasă +amfiteatru;
  • Seara festivă organizată în cantina și pe terenul de sport, 05.09.2015;
  • Închiderea festivă a Taberei Naționale de Chimie și festivitatea de premiere în data de 06.09.2015, în sala de conferințe;
  •  Mulțumim conducerii Colegiului Agricol ”Traian Săvulescu” și personalului care ne-a sprijinit în organizarea activităților Taberei.

Inspector școlar,

Adriana GRAMA