Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | SPORT OK!
2671
post-template-default,single,single-post,postid-2671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SPORT OK!

Sâmbătă, 18.09.2021 câţiva dintre elevii pasionaţi de sport, de la Colegiul Agricol “Traian Săvulescu” coordonaţi de d-nul prof.Dobre Silviu au participat la evenimentul Sport OK! locaţia fiind Parcul Municipal din Târgu –Mureş.

A fost o zi destinată diversităţii sporturilor, elevii având posibilitatea de a alege din cele 50 de sporturi promovate şi au urmărit demonstraţii oferite de cluburile locale şi regionale. Au fost prezenţi la eveniment sportivi cu multiple titluri de campion la diferite ramuri sportive şi au împărtăşit din experienţa lor.

Asociaţia “Inimi mari pentru inimi mici” şi-a propus să contribuie la creşterea sănătoasă a viitoarelor generaţii iar elevii şcolii noastre au pedalat pentru a ajuta copii cu probleme cardiace.