Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Proiect YOUCooperATE
2628
post-template-default,single,single-post,postid-2628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Proiect YOUCooperATE

Salutare!

Ai între 15 și 17 ani și ești curios să afli mai multe despre cum se înființează și se gestionază o cooperativă agricolă? Proiectul YOUCooperATE este dedicat elevilor din licee tehnologice și școli profesionale înscriși la profilul agricol și îți oferă oportunitatea de a descoperi, prin metode de educație non-formală, care sunt beneficiile membrilor unei cooperative agricole și cum poți deveni unul dintre cei mai buni fermieri din România după absolvirea liceului.

Pe parcursul proiectului, vei avea ocazia să înveți cele mai bune practici în domeniul agriculturii prin programe de mentorat și vizite de studiu. Ulterior, vei putea aplica la rândul tău noile cunoștințe prin realizarea unui plan de afaceri.

Dacă ești interesat să participi la YOUCooperATE, te invităm să completezi formularul de înscriere (https://forms.gle/T9RZ4mZPzmReKKgG6) până pe 10.05.2021 în care să menționezi motivele pentru care îți dorești să faci parte din acest proiect.

Prima fază a implicării tale va presupune parcurgerea a 3 module online disponibile pe platforma noastră www.youcooperate.eu de-a lungul a 8 săptămâni. Fiecare modul a fost creat pentru a-ți oferi cunoștințele necesare, atât teoretice cât și practice, pentru a înființa și gestiona o cooperativă agricolă. Modulele vor fi parcurse astfel:

(1) Modulul 1 – 12 mai – 21 mai;

(2) Modulul 2 – 22 mai – 31 mai;

(3) Modulul 3 – 1 iunie – 21 iunie.

Începând cu Modulul 3, vei avea ocazia să faci parte dintr-o echipă, să participi la o vizită națională de studiu și să creionezi, alături de echipa ta, un plan de afaceri pentru o cooperativă agricolă. La finalul Modulului 3, acest plan de afaceri va fi înscris într-o competiție europeană, și îți va oferi oportunitatea, ție și echipei tale, de a participa la o vizită de studiu în Italia și de a câștiga premii utile unui viitor fermier.

Disclaimer: Modulele digitale au fost create pentru a fi parcurse cu ușurință, cu ajutorul unui laptop/telefon personal. Fiecare modul conține exerciții interactive, video-uri și scurte întrebări, care pot fi finalizate în timpul tău liber și în afara programului școlar.

Te rugăm să accesezi formularul de înscriere la următorul link: https://forms.gle/T9RZ4mZPzmReKKgG6

Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta!

Cu drag,

Echipa YouCoop

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab