Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Nu te lasa pacalita
1442
post-template-default,single,single-post,postid-1442,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Nu te lasa pacalita

Centrul Regional Tg. Mureş al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) implementează la nivel local Campania Naţională de Prevenire intitulată „Victimă a traficului de persoane poţi fi chiar TU!” lansată în iunie 2014 în cadrul unei conferinţe de presă organizată în cadrul Proiectului „ P.I.P” derulat în Programul de Cooperare Elveţiano-Român.
Sub sloganul „Nu te lăsa păcălită!” vor fi desfăşurate activităţile de prevenire ale campaniei cu accent pe exploatarea sexuală, dat fiind că România se află în topul ţărilor de origine ale fenomenului traficului de persoane la nivel european, conform evaluărilor anuale ale diferitelor ţări membre U.E.
Grupul ţintă vizat de această campanie este format din tinerii cu vârste cuprinse între 14 – 25 de ani, dar şi publicul larg, mai exact persoanele care interacţionează cu tinerii , analiza A.N.I.T.P. reliefând faptul că , în cazul exploatării sexuale, vulnerabilitatea în rândul tinerilor este crescută şi mai mult de jumătate din aceste victime sunt exploatate pe teritoriul ţării noastre.