Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Moment aniversar
514
post-template-default,single,single-post,postid-514,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Moment aniversar

15 ianuarie a fost o zi marcată de elevii Colegiului Agricol „Traian Săvulescu” printr-un concurs organizat special pentru a sărbători nașterea marelui poet național. Elevii clasei a IX-a, Tehnician în activități economice, împărțiți în patru ehipaje, au vizionat documentarul realizat de TVR, în 2013, intitulat „Mari Români: Mihai Eminescu”, după care au primit un set de zece întrebări, la care au răspuns în scris, pe foile de concurs, despre detalii din viața și activitatea scriitorului, prezentate în documentar. Juriul alcătuit din colegii profesori: Marin Daniela, Chețan Adriana și Marcu Adina, iar din partea conducerii, d-na director adjunct, prof. Cozma Matei Diana, au adunat punctele și au stabilit câștigătorii. Elevii au fost recompensați cu diplome!

Câștigul major a constat în concluzia cu care au plecat din sală copiii: cel mai bun omagiu pe care i-l putem aduce lui Eminescu astăzi este să-i citim opera.

Responsabili de organizarea concursului au fost: prof. Crăciun Melinda și psiholog Emil Bloj.

Prof. Melinda Crăciun