Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | FESTIVALUL JUDEȚEAN BOULE DE NEIGE 2022
3009
post-template-default,single,single-post,postid-3009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

FESTIVALUL JUDEȚEAN BOULE DE NEIGE 2022

Festivalul județean Boule de neige este organizat de Colegiul Agricol ,,Traian Săvulescu’’ și de Liceul Vocațional de Artă  din Târgu Mureș și se adresează elevilor claselor primare, gimnaziale și liceale care studiază limba franceză în regim normal sau intensiv în învățământul preuniversitar privat sau de stat din județul Mureș.

            Festivalul își propune o ieșire din tiparul clasic al învățării într-un cadru formal, prin activități de tip joc de rol, dramatizări, interpretare de cântece și poezie în limba franceză,  dans și colaje muzical-artistice cu o tematică specifică sărbătorilor de iarnă.

            Festivalul se va desfășura cu participarea fizică a concurenților, în Sala festivă a Colegiului Agricol Traian Săvulescu, Tg. Mureș, str. Călărașilor nr. 108 și va avea loc  în data de 6 decembrie 2022,  ora 13.00.

https://limbimodernemures.wordpress.com/boule-de-neige-2022/%20Colegiul%20Agricol%20%E2%80%9ETraian%20S%C4%83vulescu