Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Edmundo
1079
post-template-default,single,single-post,postid-1079,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Edmundo

Prezentarea realizată joi, 12. 11. 2015, în amfiteatrul Colegiului de Raluca Panica, reprezentat Edmundo, a vizat posibilitatea elevilor nostri, din clasele a XI-a și a XII-a, de a pleca la studii în străinătate. Materialele oferite au fost elocvente, deoarece au cuprins mărturii ale studenților plecați, strategii de supraviețuire fără părinți, precum și modalități de a accede la burse.

Avantajul de a avea un consilier personal, care să vină în sprijinul viitorului student în străinătate, este pus la dispoziție gratuit de Edmundo. El vine cu informații despre costuri, despre documentația necesară sau termenele limită.

Astfel, elevii au completat niște fișe în care și-au trecut datele de contact, pentru a putea fi luați în evidență și consiliați.

Această întâlnire a reprezentat o mână întinsă celor care doresc să studieze peste hotare.