Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Bursa locurilor de muncă
850
post-template-default,single,single-post,postid-850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bursa locurilor de muncă

Joi, 20 octombrie, 2016, elevii claselor a XII-a, ai Colegiului Agricol „Traian Săvulescu”, însoțiți de prof. Marin Daniela și prof. Crăciun Melinda au participat la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată la Casa de cultură „Mihai Eminescu”. Înainte de a intra, li s-au adus la cunoștință câteva informații utile despre modul în care trebuie să își completeze hârtiile necesare pentru angajare, dar și despre modul în care statul ajută absolvenții să își găsească un loc de mună. În incinta locației, 45 de angajatori au stat de vorbă cu tinerii, punându-i în situația de a completa documente necesare pentru angajare, cum ar fi un CV sau o scrisoare de intenție. Cele mai căutate standuri s-au dovedit a fi cele de la KFC sau McDonalds, deoarece oferă și posibilitatea unor joburi part time.

La plecare, tinerii au completat formulare prin care organizatorii au fost informați despre domeniile lor  de interes.

Salutăm organizarea acestor tipuri de evenimente, deoarece pregătesc absolvenții pentru confruntarea cu piața forței de muncă.