Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Balul Bobocilor, o sărbătoare a fiecărei toamne
571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Balul Bobocilor, o sărbătoare a fiecărei toamne

Balul Bobocilor este un bun prilej, la începutul fiecărui an școlar, de a-i apropia pe boboci de viitorii absolvenți, dar și de a-i pune în lumină pe elevii talentați ai școlii. Conducerea școlii, profesori și elevi s-au bucurat împreună de spectacolul pus în scenă pentru această ocazie festivă.

În acest an, evenimentul a avut loc marți, 7 noiembrie, pe scena Casei de cultură „Mihai Eminescu”. Tema Balului a fost reprezentată de filmele cu tentă horror, astfel, cele șapte perechi au întruchipat personaje diverse.

Concurenții au fost următorii: Prima pereche: Daniel Vultur, din clasa a IX-a, Tehnician în administrație și Papp Adrienn, din clasa a IX-a, Tehnician în analiza produselor alimentare.

Perechea a II -a: Claudiu Berța, din clasa a IX-a, Tehnician în administrație și Andrada Bloj din clasa a IX-a, Tehnician în analiza produselor alimentare.

A III -a pereche: Raul Graur, din clasa a IX-a, Tehnician în ecologie și protecția mediului și Andreea Popa, din clasa a IX-a, Tehnician în administrație.

A IV -a pereche: Tiberiu Szekely, din clasa a IX-a, Tehnician în activități economice și Fekete Viktoria, din clasa a IX-a, Tehnician în analiza produselor alimentare.

AV – a pereche: Darius Luca, din clasa a IX-a, Tehnician în ecologie și protecția mediului și Halmi Krisztina, din clasa a IX-a, Tehnician în activități economice

AVI -a pereche: Andrei Otvos, din clasa a IX-a, Profesională, Brutar-Patiser și Alexandra Vîlcu, din clasa a IX-a, Tehnician în ecologie și protecția mediului.

Ultima pereche însă nu cea din urmă Alex Bor, din clasa a IX-a, Tehnician în analiza produselor alimentare și Kelemen Klementina, din clasa a IX-a, Tehnician în administrație.

Concurenții au fost supuși unei probe de dans, au avut o probă individuală, dar și o probă surpriză. Cei mai talentați, și norocoși s-au dovedit a fi: : Kelemen Klementina și perechea sa, Bor Alex Valentin, care au luat titlurile de miss și mister popularitate. La băieți, locul al treilea a fost ocupat de Szekely Tiberiu, locul al II-lea de Berța Claudiu, iar locul I de Graur Raul Cosmin. La fete , locul al treilea l-a ocupat , Papp Adrienn, locul al II-lea Popa Andreea, iar cea mai frumoasă și talentată boboacă a fost Bloj Andrada.

Evenimentul a fost prezentat de doi reprezentanți ai claselor a XII-a, Comșa Denisa și Cristea Răzvan, din clasa a XII-a, Tehnician în administrație, și a fost un bun prilej de a petrece o după-amiază agreabilă, atât pentru elevi cât și pentru profesorii participanți.