Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | ”O trecere prin timp” – Balul bobocilor 2016
754
post-template-default,single,single-post,postid-754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

”O trecere prin timp” – Balul bobocilor 2016

Cel mai așteptat eveniment din fiecare toamnă este Balul Bobocilor, o manifestare care pune laolaltă elevi și profesori, boboci și viitori absolvenți, pentru a da naștere unui spectacol inedit.

În data de 24.11.2016, de la orele 16.00, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”, a avut loc acest spectacol, cu tema „O trecere prin timp”, temă inspirată de aniversarea celor 75 de ani de existență a școlii noastre.

Membrii juriului, au fost:Domnul Director, Dumitru Matei, domnul director adjunct, Viorel Socol, din partea inspectoratului școlar – domnișoara Diana Nițulescu, consilierul educativ- doamna Daniela Marin, reprezentatul elevilor- Eduard Varga și din partea Avon- Dinu Andreea.

Sponsorii acetui eveniment au fost Avon Cosmetics, Business Hotel&Spa, Călcătoria ”La călcat”, florăria Hestya, florăria Akasya, o firmă din domeniul agriculturii care a dorit să rămână anonimă, şcoala de dans TengoTango, elevele Georgiana Boboș, Sorina Deac, Cristiana Fodor, Tasiana Laslo si Bearice Rad, iar cu ajutorul lor, bobocii s-au bucurat de câteva surprize, de premii și minunate buchete de flori.

Momentele de spectacol dintre probe ne-au fost asigurate de talentații elevi: Aldea Paul, Boandă Lucian, Linca Ionuț și Naghi Alex, elevi care au cântat și au fost acompaniați de dansatori minunați.

Cele opt perechi au fost mai mult decât încântate să defileze în fața publicului, să danseze sau să răspundă provocărilor organizatorilor.

Denis Oprea – clasa a  IX-a, Tehnician în administrație si Fărăgău Teodora- clasa a IX-a Tehnician în activități economice au reprezentat prima pereche.

Marius Țăran – clasa a IX-a, Tehnician în activități economice și Carmina Gurghian – clasa a IX-a Tehnician în activități economice, perechea a doua s-a remarcat mai ales la proba de dans.

Dragos Velcherean – clasa a IX-a Tehnician veterinar si Cristina Marian- clasa a IX-a Tehnician ecolog și protecția mediului, a treia pereche ne-a captat atenția cu momentele individuale, respectiv sceneta ”La doctor” și dans popular.

Sergiu Bolojan – clasa a IX-a Tehnician în activități economice si Anetta Miszti – clasa a IX-a Tehnician hidrometeorolog, a patra pereche s-a remarcat prin momentul de gimnastică ritmică.

Levente Zoltan – clasa a IX-a Tehnician veterinar si Patricia Szekeres- clasa a IX-a Tehnician veterinar, a cincea pereche formată din profesorul Levente din sceneta ”Castravetele” și partenera lui, pacienta din sceneta ”La doctor”.

Tomas Baki clasa a IX-a Tehnician în administrație si Alexandra Cherteș- clasa a IX-a Tehnician ecolog și protecția mediului, a șasea pereche din acest concurs.

Andrei Petruț- clasa a IX-a Tehnician veterinar si Adelina Știan – clasa a IX-a Tehnician în activități economice, a șaptea pereche care l-a avut ca elev pe Andrei în sceneta ”Castravetele”.

Valentin Constantin– clasa a IX-a Tehnician veterinar  si Andreea Merutia clasa a IX-a Tehnician în administrație, a opta perche ne-a surprins cu aparițiile lor din viitor.

Juriul a avut o misiune destul de dificilă, deoarece perechile s-au străduit fiecare să iasă în evidență. Totuși, clasamentul a fost următorul:

Mister şi miss popularitate: Petruţ Andrei şi Szekeres Patricia

Locul III mister şi miss: Baki Tomas şi Cherteş Alexandra

Locul II mister şi miss: Ţăran Marius şi Miszti Anetta

Locul I mister şi miss: Velcherean Dragoş şi Gurghian Carmina

Cu siguranță, nici bobocii, dar nici organizatorii nu vor uita acest eveniment.