Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2022-2023
2927
post-template-default,single,single-post,postid-2927,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2022-2023

ÎN ATENȚIA ELEVILOR ȘI PĂRINȚILOR

COLEGIULUI AGRICOL „TRAIAN SĂVULESCU”

Tg. Mureș

Luni, 5 septembrie 2022, va avea loc festivitatea de încheiere a anului școlar 2021-2022 și festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023.

Elevii și părinții sunt așteptați în curtea școlii, (dacă nu plouă), unde se va desfășura evenimentul, începând cu ora 10. Dacă va ploua, elevii de clasa a IX-a, bobocii noștri, și părinții lor sunt așteptați în sala de sport, unde își vor cunoaște diriginții, alături de care vor merge în sălile de clasă. Dacă plouă, cei mai mari, din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a se vor duce direct în sălile de clasă, unde sunt așteptați de diriginți.

Deoarece, din acest an școlar îi avem oaspeți pe elevii din ciclul primar de la Școala Gimnazială „Friedrich Schiller”, în corpul B (pavilion), avem rugămintea ca pentru intrarea în școală, să folosiți poarta principală, cea dinspre pod, și să îi lăsați pe cei mici să intre de pe Aleea Carpați. Întrucât festivitatea lor va avea loc începând cu 8,30, avem rugămintea să respectați programul lor, fără să îi deranjați, dacă ajungeți mai devreme!

Elevii cazați în internat sunt așteptați de duminică, 04 septembrie, începând cu ora 14.

Vă așteptăm cu drag!