Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Festivitatea de deschidere a anului școlar 2018 – 2019
495
post-template-default,single,single-post,postid-495,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2018 – 2019

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019 a avut loc, și în acest an, într-un cadru festiv, în curtea școlii, unde, părinți, copii, profesori s-au bucurat de reîntâlnire. Soarele a fost și el prezent, deci s-a simțit din plin căldura revederii.

Fiind un Colegiu cu profil tehnologic, unde elevii participă de-a lungurl verii la practica de profil, înainte de începutul noului an școlar s-a realizat încheierea anului școlar precedent, prin premierea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură și purtare. Elevii au fost recompensați cu diplome și cărți de către diriginții lor. Colegiul n-a uitat nici de elevii merituoși, care au participat la activități extrașcolare, astfel și ei au fost recompensați.

Au rostit alocuțiuni: Domnul Director, Viorel Socol, d-na Inspector Laura Pop, și reprezentantul din partea Jandarmeriei Române.

După festivitate, elevii, părinții și diriginții s-au retras în sălile de clasă.

Ne dorim un an școlar plin de realizări, cu sănătate și cât mai puține evenimente neplăcute!