Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Tradiții și obiceiuri în perioada Postului Mare
981
post-template-default,single,single-post,postid-981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Tradiții și obiceiuri în perioada Postului Mare

În perioada 9-12.03.2016, s-a desfășurat ediția a II-a a activității “Tradiții și obiceiuri în perioada Postului Mare”, având ca și locație Piața Trandafirilor. Această activitate a fost organizată de Protopopiatul Ortodox Român Tg. Mureș în colaborare cu Primăria Municipiului Tg. Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, și au fost invitate să participe mai multe instituții școlare din oraș. Astfel s-au organizat ateliere de pictură, de încondeiere a ouălor, expoziții de icoane, interpretări a unor piese din repertoriul religios, pricesne.
Colegiul Agricol” Traian Săvulescu” a fost reprezentat de un grup de elevi, condus de doamna prof. Petruța Gligor, care a interpretat un colaj de pricesne specifice Postului Paștelui. Activitatea s-a bucurat de un real succes.