Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Tehnologia Zilei Europene a Limbilor
1423
post-template-default,single,single-post,postid-1423,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Tehnologia Zilei Europene a Limbilor

Desfășurată în data de 2 octombrie a.c., la Colegiul Agricol ”Traian Săvulescu” din Tîrgu Mureș, manifestarea cu tema ”Tehnologia Zilei Europene a Limbilor” a adus la un loc 40 de elevi și 24 de profesori de la 8 licee de profil din Tîrgu Mureș. A fost un concurs desfășurat într-o atmosferă caldă, de prietenie, în care dincolo de cei anunțați ca fiind câștigători, toți cei prezenți – inclusiv spectatorii – au avut, de fapt, de câștigat. Din partea ISJ Mureș a participat inspectorul Diana Nițulescu.”Este de remarcat faptul ca numărul liceelor doritoare de a participa la concurs este în creștere și este de admirat faptul că profesorii au susținut necondiționat această activitate, atât pe plan financiar, cât și organizatoric sau al pregătirii elevilor. Inițiativa, începută acum 3 ani, este a Catedrei de limbi moderne a Colegiului Agricol Traian Săvulescu, iar catedrele similare din celelalte 7 licee s-au dovedit parteneri de încredere”, a declarat prof. Daniel Raduly, din partea organizatorilor. Concursul a fost structurat pe două probe, o probă scrisă și o probă orală. Tematica de concurs a fost din domeniul culturii generale, anglofone și francofone, precum și informații din domeniul financiar.

PREMIANȚII

Locul I: Liceul Tehnologic ”Traian Vuia” (profesori coordonatori: Cristina Botezan, Ramona Oltean Ramona, Simonfi Eva)

Echipaj: elevii Karina Suceavă, Komuves Csilla, Balint Erika, Răzvan Tinca, Sergiu Moldovan;

Locul II: Colegiul Economic ”Transilvania” (profesori coordonatori: Gabriela Voșloban și Cristina Grama)

Echipaj: elevii Ioan Siluan Oltean, Antonella Topor, Sandra Andrei, Petruța Moldovan, Ionuț Dorin Nuțiu;

Locul III: Colegiul Agricol ”Traian Savulescu” (profesori coordonatori: Daniel Raduly, Veronica Ciuchină, Elena Tămășoiu, Alina Pintican, Kendi Szakacs Huba)

Echipaj: elevii Petra Todoran, Alexandra Grigoreanu, Vasile Biriș, Andrei Suciu, Lucian Negoescu;

 Menţiune: Liceul Tehnologic ”Avram Iancu” din Tîrgu Mureș (profesori coordonatori: Ioana Popa, Andreea Togănel, Andreea Pepela)

Echipaj: elevii  Dachi Ingrid, Roxana+Alicia Szabo, Ambrus Robert, Antonia Codoi, Punka Szidonia