Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Rămas bun
2266
post-template-default,single,single-post,postid-2266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Rămas bun

În Ajunul Crăciunului, Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” a pierdut un dascăl adevărat, un om de o înaltă calitate, profesor inginer Vízi Zsuzsanna. Ne exprimăm profundul regret!

Îi suntem recunoscători pentru întreaga activitate, pentru profesionalismul și dăruirea de care a dat dovadă în cei peste 20 de ani petrecuți la catedră. De-a lungul anilor, a format specialiști în protecția mediului și a contribuit la transformarea unor generații de adolescenți în oameni adevărați, pregătiți să înfrunte greutățile vieții, pe care ea însăși le-a trecut mereu, deși nu au fost puține. Această ultimă încercare a găsit-o probabil nepregătită, a luat-o pe neașteptate dintre noi și dintre cei dragi ei, dar a ieșit cu demnitate, așa cum și-a trăit întreaga viață. A fost puternică până în ultima clipă, și-a trăit viața firesc, cu zâmbetul pe buze și cu încredere în ziua de mâine, deși în ultima perioadă suferința era tot mai mare. A fost o colegă, dar și o prietenă pe care o vom păstra mereu în sufletul nostru și a cărei amintire nu o vom uita niciodată. Ne-a oferit un exemplu despre ce înseamnă să fii profesor, coleg și prieten bun. Transmitem pe aceasta cale sincere condoleanțe familiei și ne luăm rămas-bun de la colega noastră, profesor inginer Vízi Zsuzsanna. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Înmormântarea va avea loc luni, 30 decembrie 2019, în Cimitirul Reformat din Tg. Mureș, la ora 14.