Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Mai sunt locuri disponibile pentru anul școlar 2019-2020
2210
post-template-default,single,single-post,postid-2210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Mai sunt locuri disponibile pentru anul școlar 2019-2020

După prima sesiune de înscrieri la liceu (15-18 iulie), la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” au mai rămas câteva locuri disponibile pentru care pot opta absolvenții de clasa a VIII-a nerepartizați.

Astfel la specializarea Tehnician în administrație a rămas un singur loc, la Tehnician veterinar 6 locuri, iar la Tehnician în agroturism 23 de locuri.

De asemenea, la Școala profesională mai sunt locuri disponibile la specializarea Brutar-patiser-preparator produse și paste făinoase.

Colegiul oferă și educație pentru adulți:

  • Învățământ liceal seral, specializarea Industrie alimentară
  • Școală postliceală, domeniul Industrie alimentară, specializarea Tehnician în controlul calității produselor agroalimentare, cursuri de 2 ani, la buget (fără taxă), cu sau fără diplomă de bacalaureat.

Vă așteptăm!