Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Licitație publică privind închirierea unui chioșc alimentar
2680
post-template-default,single,single-post,postid-2680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Licitație publică privind închirierea unui chioșc alimentar

Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tg. Mureș cu sediul în municipiul Tg. Mureș str. Călărașilor nr. 108, telefon 0365882792, email lagricol@yahoo.com, anunță licitație publică privind închirierea unui spațiu de 18mp, situat în incinta unității noastre, cu destinația CHIOȘC ALIMNETAR, pe durata a 2 ani cu posibilitatea de prelungire, chiria minimă este 70 lei/mp/lună.

Licitația se va desfășura în data de 27.01.2022 ora 12,00 la sediul unității noastre de învățământ – Tg. Mureș, str. Călărașilor nr. 108.

Caietul de sarcini se pune la dispoziția solicitantului contra cost la sediul secretariatului unității de învățământ.

Înscrierea la licitație se face pe bază de cerere, care se depune împreună cu documentele de eligibilitate prevăzute în Caietul de sarcini, la sediul organizatorului-secretariat, până în ziua anterioară licitației, ora 10,00.