Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Împreună pentru un trafic mai sigur
1622
post-template-default,single,single-post,postid-1622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Împreună pentru un trafic mai sigur

În cadrul Şcolii noastre a avut loc, joi 14 noiembrie 2013, campania de informare “Împreună pentru un trafic mai sigur!”,  activitate de mare interes în rândul elevilor.

Proiectul a fost implementat de Fundaţia Buckner în parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Poliţie Mureş – Serviciul Rutier, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş şi Asociaţia Asistenţei Rutiere din Romania – filiala Mures.

În amfiteatrul Colegiului au participat un număr de peste 155 elevi din clasele a XII-a  şi 9 cadre didactice,  alături de conducerea şcolii.

Elevilor li s-a prezentat o informare despre riscurile la care se supun dacă nu sunt atenţi în trafic, fie că sunt simpli pietoni, fie că sunt la volan, informare întărită prin filmuleţe concrete şi, din păcate, reale, prezentate prin videoproiecţie.

La finalul activităţii tuturor elevilor participanţi li s-a aplicat un chestionar formulat din 20 întrebări în urma căruia au fost desemnaţi doi câştigători, la noi două câştigătoare ele fiind: Grindean Camelia şi Nicula Larisa.