Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Balul Bobocilor “Traian Săvulescu“ 2014
1385
post-template-default,single,single-post,postid-1385,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Balul Bobocilor “Traian Săvulescu“ 2014

În data de 29.X. 2014 cu incepere de la ora 17:00 la Casa de Cultură “Mihai Eminescu“ a avut loc Balul Bobocilor Colegiului Agricol “Traian Săvulescu“.

Prezentatori ai acestui eveniment au fost elevii Katona Norbert din clasa a XII-a Protecția Mediului și Marginean Paula Bianca din clasa a XII-a Administație Publică. Tema balului a fost “Tradițional Românesc“. Participanții la titlul de Miss si Mister au fost în numar de 8 perechi.

Bobocii au fost chemați în scenă pentru a fi prezentați, după care au dansat Brașoveanca. Până ce bobocii noștri s-au schimbat, eleva Iris Vaida din clasa a XI-a Protecția Mediului a interpretat o superbă piesă a Rihannei “Take a bow”.

Bobocii au fost supuși la 3 probe. Prima probă din concurs a fost proba de dans pe un colaj de melodii. După prima probă din concurs, bobocii noștri au avut nevoie de o mică pauză pentru a putea sa se schimbe. În acest timp eleva Nagy Izabella din clasa a X-a Tehnician in Analiza Produselor Alimentare ne-a interpretat o melodie din repertoriul sau propriu, intitulată “Mandru’ soare ce rasare“. A doua probă a concursului a fost o probă surpriză unde bobocii s-au descurcat foarte bine , fară nici o problemă. Elevi Andrei Suciu si Matei Graur din clasa a XII-a Economic, ne-au incatat cu un joc de minge pe ritmuri beat box. A treia probă a balului a fost proba individuală unde fiecare boboc a trebuit sa-si arate talentul până ce jurații noștri au ales câștigătorii și anume eleva Izabella Nagy din clasa a X-a Tehnician in Analiza Produselor Alimentare care ne-a încantat din nou cu o piesă, compoziție proprie, intitulată “Floricică din poiană“. Jurații au punctat fiecare boboc în parte după care s-a desemnat castigatorii acestui eveniment .

Miss Colegiul Agricol “Traian Săvulescu“ este Eugenia Naznean si Mister este Kenaz Awad.

Katona Norbert – clasa a XII-a Protecția Mediului