Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Balul Bobocilor la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu”, 2015
1123
post-template-default,single,single-post,postid-1123,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Balul Bobocilor la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu”, 2015

În data de 30. X. 2015 cu incepere de la ora 17:00 la Centru Cultural “Mihai Eminescu“ a avut loc Balul Bobocilor Colegiului Agricol “Traian Săvulescu“, intitulându-se „THE LOONEY TUNES SHOW”, unde „bobocii” au întruchipat diverse personaje din lumea desenelor animate : Donald şi Daisy, familia Addams, Dafney şi Fred, Tom şi Jerry, Shrek şi Fiona, Aladin şi Jasmin, Fred şi Wilma Flinstone, Betty şi Barney, Mickey şi Minnie, Barbie şi Ken precum şi cei doi minioni simpatici.

Gazdele Balului au fost : prinţesa Grama Cezara, din clasa a XII – a Tehnician veterinar alãturi de piratul Velcherean Eugen, elev în clasa a XII – a Tehnician în activitãţi economice. Momentele de deschidere au fost marcate de cãtre eleva Zagon Carmen, din clasa a XI – a Tehnician în activitãţi economice, care a încântat publicul cu un numãr de gimnasticã ritmicã acompaniatã de Linca Ionuţ, la saxofon, elev in clasa a X – a Tehnician în administraţie şi o parodie de Rozsonczi Cristian elev in clasa a XII – a Protecţia mediului.

În aceastã ediţie “Bobocii” claselor a IX-a s-au strãduit a se face remarcaţi prin ceea ce îi particularizeazã : frumuseţe, sensibilitate, inteligenţã şi…evident inspiraţie şi talent. Dornici de a-şi arãta dibãcia, abilitatea, talentul şi isteţimea, bobocii s-au confruntat de-a lungul a 4 probe( prezentarea personajelor, proba de dans, proba surprizã şi proba individualã).

Între cele patru probe, publicul s-a delectat cu momente artistice deosebite : eleva Vaida Iris din clasa a XII-a Protecţia Mediului a interpretat melodia Rihannei “Stay”, elevul Naghi Alex din clasa a X-a Protecţia Mediului a interpretat douã melodii „Ăsta-i jocul de la şurã” şi „Frunzã verde de stejar”, elevii clasei a X-a Economic : Florea Vlad, Chiari Sebastian, Bucur Sebastian, Greab Mãdãlina, Patruşel Luminiţa şi Mureşan Ana au prezentat un moment de dans. Elevul Ungur Elisei din clasa a XI – a Analiza produselor, a prezentat un moment de trick-uri cu Bike-ul. Domnişoara profesor Ciuchinã Veronica, instructor de tango argentinian în cadrul şcolii Tengo Tango a pregãtit o scenetã cu elevii claselor a XII-a Buta Larisa, Cozma Laura, Grigoreanu Alexandra, Cormoş Paul şi Oroslan Robert.

Momentul cel mai aşteptat al serii a fost premierea bobocilor.

Miss Boboc Colegiul Agricol 2015 a fost desemnatã eleva FRANDEȘ AURELIANA-ȘTEFANIA, clasa a IX – a Protecţia mediului iar Mister Boboc Colegiul Agricol 2015 a fost desemnat elevul MOLDOVAN DARIUS-IULIAN, clasa a IX – a Brutar – patiser.

Felicitãri tuturor participanţilor şi mulţumiri conducerii Colegiului Agricol “Traian Sãvulescu” precum şi organizatorilor acestui eveniment !