Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Balul Bobocilor 2013
1635
post-template-default,single,single-post,postid-1635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Balul Bobocilor 2013

Joi, 7  noiembrie 2013 la Sala de Cultura a avut loc , cel mai asteptat eveniment al toamnei pentru liceenii de la Colegiul Agricol “Traian Savulescu” Tg.Mures: Balul Bobocilor!

Elevii claselor a XII-a, alături de profesorii  Cozma Diana Matei, Cozma Ionuţ, Ciuchina Veronica, Fleacă Adina şi Ponori Amanda au încercat joi, 7 noiembrie pe scena Casei de Cultură a Tineretului din oraşul nostru să facă o paralelă între liceeni de ieri şi liceenii de azi, atât prin probele concursului, cât și prin momentele artistice pregătite. Pe parcursul concursului, bobocii au făcut față provocărilor propuse, iar la sfârşit au fost premiați cei mai talentați participanţi.

Programul activităţii din acest an a fost unul foarte reuşit, frumos şi de bun gust cu probe diversificate şi apreciate de către public.

Câștigătorii acestei ediții au fost: Miss Boboc 2013 Fodor Cristiana, din clasa a IX –a Economic, iar Mister Boboc 2013 a fost desemnat elevul Moldovan Vlad, din clasa a IX –a Economic.