Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | Alege! Este dreptul tău
960
post-template-default,single,single-post,postid-960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Alege! Este dreptul tău

În data de 12.03.2016 a avut loc etapa județeană a Concursului național pe teme de protecția consumatorilor „Alege! Este dreptul tău” la „Colegiul Economic Transilvania”, concurs organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării Științifice, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, acesta adresându-se elevilor școlilor generale și liceelor.
Acest concurs are ca obiectiv conștientizarea elevilor cu privire la drepturile lor ca și consumatori.
Colegiul nostru a avut ca reprezentante două eleve: Dumitru Ionela din clasa a X-a Economic și Bogățan Andrea din clasa a XI-a Administrație. În acest an școlar elevele s-au întors cu diplome de participare și cu o mențiune.
Eleva Bogățan Andrea a participat în anul 2015 la etapa județeană, a obținut locul I si s-a calificat la etapa națională.
Concursul se organizează în fiecare an, finalizându-se cu etapa națională care are loc in lunile de vară la mare, în stațiunea Năvodari.