Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | 1 Decembrie Ziua Națională a României
533
post-template-default,single,single-post,postid-533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

1 Decembrie Ziua Națională a României

Sărbătorirea Zilei Naţionale la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” din Tîrgu Mureş a fost şi este prilej de manifestare a mândriei de a fi român.
Elevii au pregătit un scurt program artistic ce s-a desfășurat în amfiteatrul Colegiului, program ce a punctat însemnătatea istorică a momentului, dar a cuprins și recitarea unor poezii și cântece patriotice.
La manifestare au participat atât elevi cât și întreg corpul profesoral al unității, alături de conducerea instituției. Asistența a primit steaguri confecționate de elevi în cadrul unei activități anterioare dedicate momentului.
La începutul programului, domnul director, prof. ing. Viorel Socol, a ținut o alocuțiune, subliniind măreţia Sărbătorii noastre Naţionale. Cuvintele sale au căutat să deștepte în fiecare spiritul patriotic, dar și necesitatea generației actuale de a consolida și păstra libertatea și unitatea noastră națională.
Prin intermediul acestor manifestări, elevii au ocazia să se apropie de literatura dedicată marilor momente ale istoriei naționale, dar și de a-și dovedi talentul. Cântecele și poeziile închinate sărbătorii au dovedit acest lucru!