Colegiul Agricol Traian Săvulescu Tîrgu Mureș | 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei
1315
post-template-default,single,single-post,postid-1315,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei

În data de 27 noiembrie 2014 a avut loc activitatea dedicată zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României! Activitatea a reunit conducerea unităţii, un număr mare de elevi şi cadre didactice. Îmbrăcaţi în costume naţionale şi gata de sărbătoare, elevii Colegiului Agricol Traian Săvulescu, au realizat un program artistic deosebit, care a cuprins cântec, joc şi voie bună!

Activitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional, după care a urmat o scurtă alocuţiune cu privire la semnificaţia zilei de 1Decembrie din punct de vedere istoric, alocuţiune susţinută de domnul profesor Berţea Călin, apoi elevii au recitat poezii cu specific naţional fiind pregătiţi de doamnele profesor Ungvari Ramona şi Paşcan Ancuţa, corul pregătit de doamna profesor Gligor Petruţa ne-a încântat cu minunate cântece patriotice. Elevii nostri talentaţi au dansat o sârbă ,iar la final activitatea s-a încheiat cu o minunată horă şi un cuvânt de mulţumire rostit de domnul director adjunct Socol Viorel.